Savo 1L Eukalyptus bez chloru na podlahy

Kód:100040

Dostupnosť:13,00 ks

Cena bez DPH: 3,15 €/ks
Cena s DPH: 3,78 €/ks
Objednávka:

Savo Na Podlahy Eukalyptus

Savo Na podlahy tekutý čistiaci a dezinfekčný prípravok bez chlóru nielen účinne likviduje baktérie, ale aj pomáha odstraňovať alergény. Vaša podlaha bude po použití žiarivá a voňavá.

Použitie :

Prípravok je určený na podlahy, ale je výborný aj na čistenie a dezinfikovanie všetkých umývateľných povrchov v domácnosti.

Na podlahy – bez dezinfekčného účinku: na bežné upratovanie pridajte 1 uzáver (50 ml) prípravku do 4 litrov vody. Nie je potrebné oplachovať.

Na malé plochy: Pri silnom znečistení alebo v prípade potreby dôkladnej dezinfekcie použite neriedený prípravok a nechajte pôsobiť 15 minút. Potom opláchnite. Na odstránenie alergénov (spôsobených prachom, peľom, prítomnosťou psa alebo mačky): použite neriedený prípravok. Potom opláchnite.
Zneškodnite nádobu v súlade s platnou legislatívou, umiestnite prázdnu nádobu do komunálneho odpadu.

avo bez chlóru dezinfekčný čistič na podlahy 1000 ml Eukalyptus

Savo Na podlahy tekutý čistiaci a dezinfekčný prípravok bez chlóru nielen účinne likviduje baktérie, ale tiež pomáha odstraňovať alergény. Vaša podlaha bude po použití žiarivá a voňavá.


ZLOŽENIE:
Dezinfekčné látka: alkyl (C12-C16) benzyldimethylamonium-chloridy 1,5 g / 100 g. Menej ako 5% neintové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchovo aktívne látky, parfum, geraniol, hexyl cinnamal, linalool, limonene.

UPOZORNENIE:
Škodlivý po požití. Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí. Veľmi toxický pre vodné organizmy. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc / starostlivosť. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc / starostlivosť.

ŽIVOTNÉ PROSTREDIE:
Úplne prázdny a dôkladne čistý obal je možné recyklovať. Chráňte životné prostredie recykláciou.

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu  a informácie o vyrobku.

KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV

 

Súvisiace produkty