Nafukovací krokodíl 168x86cm Intex

Kód:58546

Dostupnosť:1,00 ks

Cena bez DPH: 7,75 €/ks
Cena s DPH: 9,30 €/ks
Objednávka:

Na plávanie, sedenie a ležanie, ale najmä na šantenie vo vode je najlepší nafukovací zelený krokodíl. S rukoväťou na držanie pre lepšiu stabilitu umiestnenou priamo na tele krokodíla. Krokodíl urobí radosť každému, kto sa rád hrá vo vode.

  • veľkost 170 cm x 86 cm
  • 2 vzduchové komory
  • z vinylu 0,3 mm
  • súčasťou je opravná sada
  • pre deti od 3 rokov

Nafukovacie lehátko v dizajne skutočného krokodíla nesmie chýbať počas letných vodných hier! vyrobené z kvalitného vinylu 2 vzduchové komory bezpečnostné ventily rukoväť súčasťou balenia sada na opravu Nosnosť: 40 kg Rozmery: 168 x 86 cm Odporúčaný vek: od 3 rokov

Nafukovací krokodíl na plávanie - zábava a dobrodružstvo vo vode

  • Nafukovací krokodíl na plávanie je ideálna hračka na leto. Ponúka hodiny zábavy a dobrodružstva vo vode.
  • Realistický dizajn: Krokodíl je navrhnutý s veľkým dôrazom na detail a vyzerá rovnako ako skutočný krokodíl. Je k dispozícii v rôznych farbách a určite upúta pozornosť každého.
  • Odolný materiál: Krokodíl je vyrobený z odolného materiálu, ktorý je trvanlivý a bezpečný. Je odolný voči vode a slnku a možno ho bez problémov používať v bazéne, na pláži alebo v jazere.
  • Ľahko sa nafukuje: Krokodíl sa rýchlo a ľahko nafúkne.
  • Perfektná veľkosť: Nafukovací krokodíl je dlhý 168 cm a ponúka dostatok priestoru na relaxáciu a hranie vo vode. Je vhodný pre deti aj dospelých.

Malý držiak aligátora
V teplých letných mesiacoch sa každý môže osviežiť. Prečo teda nespojiť zábavu a osvieženie?
S týmto jazdiacim zvieratkom ste spojili oba faktory, či už vo vonkajšom bazéne alebo vo vašom vlastnom bazéne, tento malý aligátor poteší deti.

  • Jazdiace zvieratko pre deti v tvare aligátora (nafukovacie)
  • Vrátane súpravy na opravu
  • Farba: zelená
  • Rozmery (DxŠ): približne 168 x 86 cm

Bezpečnostné pokyny
Upozornenie:
Nevhodné pre deti do 3 rokov. Používajte pod dohľadom dospelej osoby
Upozornenie: Používajte len v plytkej vode pod dohľadom dospelej osoby
Upozornenie: Používajte len v plytkej vode pod dohľadom dospelej osoby


Strávte leto s týmto pohodovým krokodílom. Dostatočne veľký pre deti aj dospelých.

- Zábavný plavec v bazéne
- Pre deti a dospelých

Špecifikácie:
Farba: zelená
Materiál: vinyl
Rozmery: približne 168 x 86 cm
Odporúčaný vek: 3+

Balenie obsahuje:
obsahuje: 1x plavák do bazéna

POZOR! MÔŽE SA POUŽÍVAŤ LEN VO VODE, KDE DIEŤA DOSIAHNE NA DNO A POD DOHĽADOM DOSPELEJ OSOBY! Upozornenie: V prípade, že sa bazén nachádza v bazéne, je potrebné ho používať na plávanie Nevhodné pre deti mladšie ako 3 roky.

Malý aligátor s veľkými zubami a veselým úsmevom sa tvári smiešne. Ponúka deťom priestor na sedenie. Úchyty na uchopenie zabezpečujú, že sa dieťa môže pevne držať.

Hračka na plávanie krokodíl je vyrobená z odolného vinylu a uprostred má pevnú rukoväť. Má rozmery 168 x 86 cm s držadlami a opravnou súpravou.


 

Nafukovací krokodíl s rukoväťami pre lepšiu rovnováhu. S krokodílom si užijete veľa zábavy. Na krokodílovi môžete sedieť alebo ležať. Madlo na držanie pre lepšiu stabilitu, 2 vzduchové komory. Maximálna nosnosť je 40 kg. rozmery 168 x 86 cm Vhodné pre deti od 3 rokov.

Nafukovací krokodíl ako hračka do vody s rozmermi 168 x 86 cm.

Maximálna nosnosť 40 kg. Nafukovacie zviera v tvare aligátora s rozmermi 168 × 86 cm. Pevné rukoväte a 0,25 mm hrubý vinyl zabezpečujú dostatočnú oporu a stabilitu. Vhodné pre deti od 3 rokov.


Jazda na krokodílovi

  • S dvoma držadlami pre stabilné sedenie
  • Rozmery: 168 x 86 cm
  • Vyrobené z kvalitného robustného vinylu
  • Vrátane súpravy na opravu
  • Vhodné pre deti od 3 rokov


Nafukovací krokodíl je hračka do vody, ktorá vám poskytne veľa zábavy a radosti pri bazéne, jazere alebo na pláži. Vďaka svojmu tvaru a pevnej konštrukcii sa pohodlne používa a poskytuje stabilitu na vode. Plávacie koleso je ideálna hračka pre deti všetkých vekových kategórií. Je tiež dokonalým doplnkom vašej dovolenkovej výbavy. Ľahko sa prenáša a skladuje, vďaka čomu si ho môžete vziať kamkoľvek chcete. Je vyrobené z robustných materiálov, takže vám poskytne dlhú životnosť a bezpečné používanie. Nafukovací krokodíl zaručí veľa zábavy pri relaxácii na vode a zároveň pozitívne ovplyvní vašu alebo detskú kondíciu. Je to ideálna hračka pre každého, kto hľadá spôsob, ako spojiť dovolenkový relax s cvičením na čerstvom vzduchu.

NAFUKOVACÍ ALIGÁTOR

Rozmanitosťletné šialenstvo
Pohodlný tvar
Praktické a bezpečné - robustné rukoväte
Vyrobené z pevného PVC materiálu
Vrátane opravnej záplaty






IDEÁLNE PRE DETI
Nafukovací aligátor jedokonalá hračka pre milovníkov vodných aktivít. Je to matrac vyrobený ztrvanlivé a odolné voči oderu plast, ktorý umožňujestabilné a bezpečné plávanie na vode.
Je to ideálny spoločník počas letnej dovolenky na vode a skvelý spôsob, akoaktívny voľný čas pre deti.


ŠPECIFIKÁCIE:

Výška: 86 cm
Šírka: 168 cm
Hmotnosť: 0,5 kg
Rozmer balenia: 20x20x6 cm
Materiál: PVC
Maximálne zaťaženie: 40 kg
Kód výrobku: 58546
Značka: INTEX

"Tento nafukovací žralok je ideálny na hodiny vodnej zábavy a plávania v bazéne alebo v mori! Oceán so svojou obrovskou modrou rozlohou je plný živých morských tvorov, zatiaľ čo vlny narážajú na breh a vytvárajú upokojujúcu symfóniu zvukov prírody. Žralok má rukoväť pre väčšiu stabilitu. Spoločnosť Intex s viac ako 15-ročnou históriou a skúsenosťami je referenčným bodom s najširším sortimentom bazénov, víriviek, príslušenstva, náhradných dielov, nafukovacích matracov a ďalších nafukovacích výrobkov. Intex je predovšetkým o kvalite, hodnote a rodine: cenovo dostupné výrobky, ktoré vydržia, rovnako ako spomienky." Špecifikácie produktu: - Nafukovací žralok - Ideálny do bazéna alebo do mora - Hodiny vodnej zábavy a radosti z plávania - Živé morské živočíchy - Upokojujúca symfónia zvukov prírody - S rukoväťou pre väčšiu stabilitu - Vysoká kvalita - Odolný a odolný - Značka: Intex

Intex Jazdiace zvieratko Krokodíl Krokodíl poskytuje veľa zábavy. Jazdiace zvieratko je vhodné pre dievčatá a chlapcov od 3 rokov. Hračka do bazéna má 1 ergonomickú rukoväť, ktorá zaisťuje bezpečné uchopenie. Na nafúknutie odporúčame použiť vzduchovú pumpu. Hračka do vody sa nafukuje prostredníctvom 2 spätných ventilov, ktoré umožňujú rýchle vypustenie vzduchu. hračka do vane je vyrobená z odolného vinylu. To znamená, že krokodíla možno bez problémov používať v sladkej aj v slanej vode. Súčasťou balenia je nálepka na opravu. Hračku do kúpeľa možno priestorovo úsporne uložiť do plážovej tašky, batožiny do lietadla alebo cestovného batohu.rozmery (nafúknutá): 168 x 86 cm (d x š)hmotnosť používateľa: 40 kg

Nafukovací krokodíl Intex Tento nafukovací krokodíl je zábavný na hranie v bazéne. Krokodíl má pevnú rukoväť, aby vám len tak nespadol. Špecifikácie: Krokodíl je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý je vhodný na použitie v domácnostiach: Rozmery: 168 x 86 cm (D x Š) Vek: od 3 rokov

Intex krokodíl na vozenie.

Súvisiace produkty