Savo Mr.vodný kameň 700ml

Kód:9995387

Dostupnosť:2,00 ks

Cena bez DPH: 2,69 €/ks
Cena s DPH: 3,23 €/ks
Objednávka:

Tekutý čistiaci dezinfekčný prípravok v spreji bez chlóru je perfektný na odstránenie vodného kameňa a bežných nečistôt vo vašej kúpeľni, ktorú príjemne prevonia. Savo bez chlóru odstraňuje až 99,99 % baktérií a je účinný aj pri odstraňovaní niektorých alergénov. Prípravok využijete na čistenie a dezinfekciu všetkých umývateľných povrchov v kúpeľni.

Kľúčové vlastnosti

  • Dezinfekčný prípravok v spreji
  • Ideálny na použitie v kúpeľni
  • Bez chlóru
  • Odstraňuje vodný kameň a nečistoty
  • Likviduje baktérie a alergény

Objem:
700 ml

Zloženie

Dezinfekčná látka: kyselina salicylová 0,17 g/100 g
Menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfum

Bezpečnostné upozornenie

Nebezpečnosť pre zdravie

Nebezpečnosť pre zdravie

Nebezpečenstvo
Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty. Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý po požití. Škodlivý pri kontakte s pokožkou. Škodlivý pri vdýchnutí. Rozkladom ozónu v horných vrstvách atmosféry poškodzuje verejné zdravie a životné prostredie.

Varovanie. Bezpečnostné upozornenia
Zabráňte vdychovaniu prachu / dymu / plynu / hmly / pár / aerosólov. Používajte iba vonku alebo v dobre vetraných priestoroch. Pri vdýchnutí: preneste postihnutého na čerstvý vzduch a nechajte ho oddychovať v polohe uľahčujúce dýchanie. Pri požití: ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Používajte ochranné rukavice / ochranný odev / ochranné okuliare / tvárový štít. Pri styku s pokožkou: umyte veľkým množstvom vody a mydla. Pri zasiahnutí očí: niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri používaní výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu  a informácie o vyrobku.

 

Súvisiace produkty