Savo kúpeľňa 500ml s rozrašovačom

Kód:10003972

Dostupnosť:17,00 ks

Cena bez DPH: 1,64 €/ks
Cena s DPH: 1,96 €/ks
Objednávka:

Savo Kúpeľňa jednoducho navráti lesk a čistotu vašej kúpeľni. Jej ľahké zloženie s príjemnou vôňou zbaví vašu kúpeľňu vodného kameňa, zvyškov mydla a iných nečistôt na keramických plochách (napr. Vane, umývadlá, obkladačky, vodovodné batérie a všetku sanitárnu techniku) i na vodovodných batériách. 

  • ľahko odstráni vodný kameň a nečistoty
  • zanechá lesklý povrch
  • vytvorí film proti nežiaducim mapám na batériách
  • obsahuje antibakteriálne zložku
  • príjemne vonia

Hrdza a vodný kameň v kúpeľni? S prípravkom Savo Kúpeľňa sa ich rýchlo zbavíte. Obsahuje antibakteriálnu prísadu.

Moderný prostriedok na rýchle a jednoduché obnovenie čistoty všetkých umývateľných plôch v kúpeľni. Účinne a pritom bez námahy odstraňuje nečistoty, škvrny od mydla, hrdzu a vodný kameň na keramickom povrchu (vane, umývadlá, obkladačky) i na batériách. Veľmi príjemne vonia.

Ošetrované materiály nepoškriabe a dodá im lesk, nezanecháva na nich šmuhy. Stačí len nastriekať na čistenú plochu, nechať chvíľu pôsobiť a potom vytrieť do sucha čistou suchou handričkou. Nový rozprašovač umožní aplikovať penu, ktorá pomaly steká a zvyšuje účinnosť prípravku i na zvislých plochách. Rozprašovač umožňuje ľahké dávkovanie a aplikáciu do horšie prístupných miest.

Voňavá pena pre krásu vašej kúpeľne
Kúpeľňa pozná všetky tajomstvá vašej krásy, je miestom, kam ráno vstupujete, aby ste sa pozitívne naladila na nový deň. Čím bude voňavejšie a prívetivejší, tým lepšie sa v nej budete cítiť. Nehovoriac o tom, že iba v čistej, príjemné kúpeľni sa môžete venovať skutočnému hýčkanie svojho tela a relaxáciu.

Nikto ale nechce jej upratovania venovať zbytočne veľa času. Ten predsa patrí vám a vašim zaujímavejším plánom. Ako teda rýchlo a pohodlne zatočiť so špinou v kúpeľni, keď manžel ráno ponáhľal a neopláchnul sprchovací kút, deti včera večer hrali bojovú hru so zubnou pastou a tá potopa, ktorá tu po nich zostala! Navyše viete, že vlhkosť v kúpeľni podporuje množenie baktérií a plesní.

Na radikálnu zmenu vzhľadu vašej kúpeľne vám postačí iba päť minút a Savo Glanc Kúpeľňa. Príjemne vonia a bleskovo vytvorí penu, ktorá pracuje za vás. Pomaly steká po zvislých plochách vane, sprchovacieho kúta, umývadla či kachlících, čím sa zvyšuje doba pôsobenia účinných zložiek prípravku. Vaša kúpeľňa sa prevonia a navyše zaleskne, pretože Savo Glanc Kúpeľňa nielen čistí, ale aj zanecháva čistené povrchy lesklé. Antibakteriálne prísada prípravku potom zaručuje, že ste zatočila s neporiadkom aj s nežiaducimi mikroorganizmami.

Použitie

Nastriekajte na čistenú plochu a nechajte pôsobiť 1 minútu. Potom opláchnite. Drhnutie nie je nutné. V prípade odolných usadenín proces zopakujte.

Po použití si vždy dôkladne opláchnite ruky. Nepoužívajte na mramor, prírodný kameň, starý smalt, mosadz a zlaté kohútiky.

Zloženie

Menej ako 5% neiónové povrchovo aktívne látky, parfum, limonene, linalool, benzisothiazolinone

Bezpečnostné upozornenie

Nebezpečnosť pre zdravie

Nebezpečnosť pre zdravie

Nebezpečenstvo
Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty. Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý po požití. Škodlivý pri kontakte s pokožkou. Škodlivý pri vdýchnutí. Rozkladom ozónu v horných vrstvách atmosféry poškodzuje verejné zdravie a životné prostredie.

Varovanie. Bezpečnostné upozornenia
Zabráňte vdychovaniu prachu / dymu / plynu / hmly / pár / aerosólov. Používajte iba vonku alebo v dobre vetraných priestoroch. Pri vdýchnutí: preneste postihnutého na čerstvý vzduch a nechajte ho oddychovať v polohe uľahčujúce dýchanie. Pri požití: ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Používajte ochranné rukavice / ochranný odev / ochranné okuliare / tvárový štít. Pri styku s pokožkou: umyte veľkým množstvom vody a mydla. Pri zasiahnutí očí: niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri používaní výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu  a informácie o vyrobku.

 

KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV

 

Súvisiace produkty